Professionel rensning af tag fjerner mos og alger effektivt

Få en professionel rensning af dit tag, som fjerner alger skånsomt og effektivt. Kontakt Nordic Stone Care i dag, og få et tilbud på tagrens og algebehandling af tag
Klik her og bestil et tilbud

En rensning af tag fjerner effektivt alger og mos, og taget bliver som nyt

Du kender sikkert godt de grå og grønne pletter, som sammen med klatter af mørkegrønt mos sætter sig på teglsten og tagplader. Kønt er det ikke, og det får din bolig eller virksomhed til at virke ældre, end den er. Med en skånsom og professionel tagrensning fjernes mos og alger effektivt fra dit tag, så det bliver nydeligt at se på igen. Samtidig forlænger tagrens og algebehandling af tag dets levetid betragteligt.
Der er med andre ord god økonomi i at få foretaget en tagbehandling med jævne mellemrum.

Er tagrensning en god idé?

Det er mindst lige så vigtigt at passe på husets ydre dele, som det er at vedligeholde og rengøre indenfor.
Først og fremmest virker en smukt vedligeholdt ejendom bare mere attraktiv på gæster, kunder og potentielle købere end et hus med grimme grønne og grå pletter på tag og murværk.
Derfor anbefaler vi hos NordicStoneCare, at du sørger for at få fjernet alger og mos på taget.
Det er en god idé at sørge for at følge op på en rensning af tag med en professionel imprægnering, som beskytter dit tag mod yderligere alge- og mosvækst.
Hvis den grønne belægning først når ned til selve murværket, kan den gøre uoprettelig skade på resten af huset. Derfor er det i vores optik altid en god idé at få foretaget en algebehandling og rengøring af taget.

Vi er specialister i rengøring af tag og algebehandling

Hos NordicStoneCare sætter vi vores kunder højt, og vi tilstræber altid at kunne give den bedste service og kvalitet til markedets absolut bedste priser.

Vi er specialister i netop rengøring af tag og algebehandling og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi benytter os derfor også af markedets bedste leverandører af imprægnerings-, alge- og desinficeringsmiddel.

Har du problemer med mos og alger, så tøv ikke med at kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste løsning for netop dit tag.

Hos os får du altid:

  • Godkendte algemidler
  • Oprydning, når opgaven er fuldført
  • Et ekstra tjek for at sikre, at kvaliteten er i orden

Vi opsamler desuden al overskudsvæsken fra tagrensen, så det kan genbruges til gavn for vores fælles miljø. Vi sætter vores kunder højt og går ikke på kompromis med kvaliteten af den service, vi leverer.

 

Tagrensning, algebehandling og imprægnering

Når du henvender dig til NordicStoneCare, får du ikke blot en professionel tagrens. Uanset om du er privatkunde eller erhvervskunde, om det er første gang, du benytter dig af vores service, eller om du er en del af vores erhvervsabonnementsordning, så renser vi dit tag ud fra samme strategi.

Nemlig en skånsom behandling i tre trin:

Trin 1: Rensning af tag

Første trin i en tagrens er at få renset dit tag grundigt for algevækst, mos og andet snavs, der har sat sig fast. Her bruger vi blandt andet vand med algefjerner (tag).

Oftest benytter vores dygtige team en teleskoplanse til tagrensningen. Herigennem sprøjter vi vand og algemiddel jævnt ud over hele dit tag sikkert nede fra jorden.

Dette er den mest skånsomme måde at foretage en tagrens på, fordi vi ikke skal op og kravle på taget med risiko for at knække gamle tagsten og tagplader.

Trin 2: Algebehandling af tag

Rensning af dit tag for alger med vores miljøvenlige og biologisk nedbrydelige algemiddel kan være nødvendigt, for at rensningen bliver effektiv. Vi lader algemiddel trænge ind i mos og alger, hvorefter de dør og bliver revet løs. Herefter sørger vind og regn for resten. Hvor hurtigt algebekæmpelsen går, afhænger dog af, hvor meget belægning der skal fjernes.

Men vi lover, at du i løbet af 2-26 uger får et flot tag igen. En grundig algerens af taget forlænger tagets levetid og får det til at se nyt ud.

Hos NordicStoneCare behandler vi altid taget med et algemiddel, som er godkendt af Miljøstyrelsen.

Trin 3: Imprægnering

Sidste proces i en tagrensning er en imprægnering.

Hos NordicStoneCare anbefaler vi altid, at dit tag afslutningsvist imprægneres, da imprægneringen fremadrettet beskytter dine tagplader og tagsten mod de danske vejrforhold. Imprægneringen gør det sværere for alger, mos og lav at slå rødder på dit tag.

Hvornår er det bedst at få renset tag?

Hos NordicStoneCare rykker vores dygtige specialister ud til rensning af tag hele året rundt. Der findes nemlig ingen regel for, hvornår på året det er bedst at få en rensning og algebehandling af taget. Mange finder det dog meget praktisk at få det gjort først på året, i det tidlige forår, så resultatet kan nydes i fulde drag sommeren over.

På samme måde er der heller ingen regel om, hvor ofte du bør få renset dit tag. Det er mere et spørgsmål om smag og temperament. Vi anbefaler, at du får en rensning af tagsten og tag én til to gange om året.

Mange kan godt lide at have en fast aftale med os, så de ved, at vi løbende tager os kærligt af deres tag. Som erhvervskunde kan du derfor med fordel indgå i vores erhvervsabonnementsordning.

Hvad koster en tagrensning?

Hos NordicStoneCare opererer vi ikke med standardpriser, da ingen tage er ens, og alle kunder behandles individuelt. Tagrensnings priser afhænger af flere parametre. Blandt andet:

  • Omfanget af belægningen
  • Om der er tale om en rensning af tegltag eller eternittag
  • Tagets størrelse

Kontakt os allerede i dag, og få et godt tagrens tilbud. Du vil sikkert blive overrasket over, hvor billigt det rent faktisk er at få en grundig rensning af dit tag.

Få et uforpligtende tilbud

Hvilken service ønsker du tilbud på?

Jeg accepterer, at Nordic Stone Care kontakter mig om services/tilbud