En professionel fliserens fjerner flisepest fra dine fliser

Vores fliserens bliver udført med stor omhu og selve behandlingen er yderst skånsom.
Klik her og bestil et tilbud

En skånsom fliserens fjerner nemt flisepest fra dine havefliser

Har du fliser i din indkørsel eller på terrassen, så har du sandsynligvis oplevet, at dine fliser bliver angrebet af alger. Alger på fliser giver et grønligt skær og kan resultere i flisepest.

Nordic Stone Cares skånsomme og effektive rensning giver nyt liv til dine fliser og gør dem flotte igen.

%

Prismatch!

Prismatch, Ja tak!

På Fliserens, Algebehandling, Imprægnering og Fugesand!

Rengøring af fliser i fire trin

Bestiller du en professionel fliserensning fra Nordic Stone Care, vil den altid foregå i følgende fire trin:

Trin 1: Rengøring af fliser

Den første rengøring af dine sten og fliser foregår med vand.

Hos Nordic Stone Care foretager vi altid en rensning af havefliser og rensning af udendørs fliser så skånsomt, som vi kan, for ikke at ødelægge stenenes overflade. Derfor foregår vores flise rens med så lavt et vandtryk som muligt. En skånsom rensning af overfladen fjerner effektivt både mos, alger og lav på fliser.

Trin 2: Desinficering af fliser

Vi kan rense fliser med vand, men vi kan ikke være 100 % sikre på, at vores algebehandling af fliser eliminerer alle mikroorganismerne. Derfor er næste trin en desinficering af dine fliser.

Desinficeringen af dine fliser trænger lidt dybere ned i fliserne og fjerner alger og skidt, som vi ikke kunne fjerne med overfladerensningen.

Trin 3: Imprægnering af fliser

Hos Nordic Stone Care anbefaler vi, at du får foretaget en fliserens med imprægnering for at forebygge, at fliserne bliver tilsmudset af flisepest og alger igen. Med en flise imprægnering sikrer du dig, at dine sten og fliser holder sig pæne i længere tid.

En imprægnering beskytter dine fliser og gør det sværere for fugten at trænge ned i fliserne. Derved forringes betingelserne for, at alger, mos og lav fremadrettet kan vokse på dine fliser.

 

Trin 4: Kvalitetstjek og påføring af fugesand

Efter en veludført fliserens og imprægnering afslutter vi altid med at tilføre ekstra sand til fugerne. Det gør vi, dels fordi afrensningen med vand fjerner en del af sandet mellem fugerne, og dels fordi fugesandet hæmmer mosvækst mellem fliserne.

Hos Nordic Stone Care følger vi altid de fire trin, når vi foretager en fliserens udendørs.

Vi sørger desuden altid for, at hvert eneste trin er veludført og bliver omhyggeligt kvalitetstjekket, før vi går videre med resten af processen. Det er din sikkerhed for, at din fliserensning bliver udført under professionelle forhold.

Hvad er flisepest?

Flisepest er en grågrøn lavsvamp, som lever sammen med grønalger. Ofte bruges betegnelsen samlet om de forskellige typer af alger, mos eller lav, som lever på sten og fliser og ikke behøver andet end vand og lys for at overleve.

Flisepest eller mos på fliser er næsten ikke til at undgå og kan være svært at få bugt med. Bortset fra at det ikke ser særlig pænt ud, så kan mos mellem fliser og flisepest også være med til at mindske flisernes levetid. På samme måde kan den grønne belægning blive meget glat og udgøre en potentiel sikkerhedsrisiko.

Derfor er det vigtigt, at du vedligeholder og renser dine fliser. Heldigvis kan en professionel rensning af fliserne gøre dem ganske pæne igen.

Hos Nordic Stone Care har vi flere års erfaring med fliserensning, som vi udfører så skånsomt som muligt og med stor omhu.

Hvor ofte skal fliser renses?

Der findes som udgangspunkt ingen tommelfingerregel for, hvor ofte du bør få renset dine fliser. Hos Nordic Stone Care anser vi fliserensning som en løbende proces, der helt afhænger af dit eget temperament. Man kan sige, at jo mere udsat dine fliser er for fugt og sollys, jo oftere bør du få fliserne renset.

Vi udfører fliserensning udendørs året rundt, også selvom der er frost i luften eller ligger sne. Dog vil for eksempel fliserens af terrasse for de fleste give mest mening at få udført om foråret.

 

Hvor lang tid holder en fliserens?

En enkel fliserens eller algebehandling holder ikke for evigt. Udendørs fliserens bør i stedet ses som en løbende proces. Fjern mos fra fliserne løbende og få dem imprægneret. Så kan du nøjes med at rense dine fliser én til to gange om året.

Hos Nordic Stone Care er imprægnering af dine fliser en del af vores professionelle fliserens. Imprægneringen beskytter fliserne og gør vækstbetingelser for mos, lav og alger sværere.

Hvornår er det bedst at få renset fliser?

Hvornår på året du skal rense dine fliser, er op til dig. For de fleste mennesker giver det mening at få renset fliser på terrassen og i haven om foråret, inden de udendørs arealer for alvor bliver taget i brug.

Andre foretrækker at have algefrie fliser året rundt og renser både forår og efterår.

Hvorfor er det en god idé at imprægnere dine fliser?

Imprægnering er en fast del af vores professionelle fliserens, og det er der flere grunde til.

  • Efter en god rensning med vand giver en imprægnering af dine havefliser den optimale beskyttelse.
  • Imprægneringen forhindrer vandet i at trænge ned i fliserne og forebygger på denne måde, at alger og mos kan vokse frit.
  • Imprægneringen er også med til at forebygge frostskader på dine sten.
  • En professionel fliserens og imprægnering gør dine fliser og sten flotte igen, og du forlænger desuden deres levetid betragteligt. En god forretning for både miljøet og din pengepung.

 

Fliserens pris

Prisen på en fliserens varierer fra opgave til opgave, den afhænger helt af, hvor mange kvadratmeter vi skal rense, og hvor hårdt ramt dine fliser er.

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os for at få et uforpligtende tilbud på fliserens og algebehandling.

Få et uforpligtende tilbud

Hvilken service ønsker du tilbud på?

Jeg accepterer, at Nordic Stone Care kontakter mig om services/tilbud