En professionel facaderens forlænger din boligs levetid

En professionel facaderens får din facade til at fremstå som ny. Vi renser alle typer facader uanset størrelse. Få et tilbud fra NordicStoneCare allerede i dag.
Klik her og bestil et tilbud

En professionel facaderens giver et godt indtryk og forlænger facadens levetid

Facaden er ofte det første, dine gæster ser, når de besøger dit hjem eller din virksomhed. Derfor er det vigtigt, at den ser både velholdt og pæn ud. Hos NordicStoneCare tilbyder vi professionel facadebehandling, som effektivt fjerner mos og alger, hvilket er med til at forlænge facadens levetid og få den til at fremstå som ny.

Hvorfor er en facaderensning en god idé?

Et hus skal vedligeholdes, og på samme måde, som du jævnligt gør det rent indvendigt, bør du også holde det rent udvendigt. En professionelt udført facaderengøring får huset til at fremstå pænt, men den er også med til at forlænge husets levetid. 

Det er nemlig typisk alger og mos, som sætter sig på murværket, hvilket gør det svært for facaden at tørre efter for eksempel regn- eller snevejr. Når så frosten rammer huset i vinterhalvåret, udvider algernes rødder sig, og det kan resultere i mindre revner. Revner i facaden kan føre fugt med sig og kan på sigt resultere i svamp.

Derfor er der også god fornuft og økonomi i, at du sørger for at vedligeholde facaden.

Hvor ofte skal dit hus have en facaderengøring?

Hvor ofte din bolig eller virksomhed har brug for at få en facaderensning afhænger blandt andet af, hvor hårdt ramt dit hus er. Nogle huse er hårdere ramt af mos og alger end andre og kræver oftere afrensning af facaden.

Hyppigheden af facadebehandling kan også afhænge af husets udseende og materialer. Et hvidt hus kommer for eksempel hurtigere til at syne beskidt eller grimt end huse i mørkere farver. Samtidig kan der også være forskel på, hvor tit forskellige materialer kan holde til en facaderengøring.

En god tommelfingerregel er dog at få udført en professionel facaderens fast mindst én gang om året.

Sørger du for at vedligeholde facaden jævnligt, kan den holde sig pæn i mange år.

FørEfter

Få bugt med skidt, snavs og alger med en facadebehandling

En professionel facaderensning er meget individuel fra kunde til kunde. Den afhænger nemlig af flere parametre:

• Typen af algebehandling af facade

• Om facaden er ramt af andet som for eksempel mos eller sod

• Facadens materialer og overfladestruktur

• Antallet af kvadratmeter

NordicStoneCare tilbyder facaderens til både virksomheder og private uanset størrelsen, og uanset om din facade er lavet af beton, stål, eternit, aluminium eller noget helt femte.

Facaderensning

Vi sørger altid for, at algernes rødder fjernes så effektivt og skånsomt som muligt. Vi benytter os af et algedræbende middel, som med respekt for husets materialer og miljøet fjerner alger og mos.

Har du en facade af beton, benytter vi os oftest af en højtryksrenser til vores facaderensning.

Desinficering

Efter en skånsom afrensning af murværket anbefaler vi altid desinficering eller algebehandling af facade. Det gør vi, for at du kan være helt sikker på, at alle mikroorganismer er blevet fuldstændig elimineret. 

Du vil hurtigt kunne se en effekt af vores algebehandling. Efter blot et par timer viser resultatet sig, og få dage efter vil algerne være nedbrudt, og det grønne snavs vil være væk fra din facade. 

Vi benytter os selvfølgelig kun af godkendte algemidler. 

Imprægnering

Efter en skånsom algebehandling af facaden er sidste trin i renseprocessen en imprægnering. 

En imprægnering bliver påført den rene overflade for at beskytte facaden og forebygge, at der sker en ny ophobning af algevækster lige med det samme. 

Den beskyttende imprægnering forhindrer fugt i at trænge ind og gør det derved vanskeligt for alger, svamp og andre ubudne gæster at vokse.

Du kan dog aldrig helt undgå skidt, snavs og alger på dit murværk, men imprægneringen holder det på afstand.

Hvad koster en professionel facaderens?

Prisen på facaderens og imprægnering varierer fra facade til facade. Det afhænger blandt andet af størrelsen på det område, der skal renses, og hvor dybt mos og alger har fået lov til at sætte sig.

Desuden er husfacader forskellige. En rensning af facader i beton kan måske klares med en højtryksrenser, mens andre mere porøse materialer kræver en mildere form for afrensning.

Du kan dog regne trygt med, at vi hos NordicStoneCare behandler alle facader lige professionelt. Vi tilstræber altid at give dig den bedste service og kvalitet til de bedste priser på markedet.

Det uanset om du har brug for algerens, facaderengøring, facaderens mursten eller facaderens beton. 

Kontakt os allerede i dag, og få et tilbud på facaderens og imprægnering.

Få et uforpligtende tilbud

Hvilken service ønsker du tilbud på?

Jeg accepterer, at Nordic Stone Care kontakter mig om services/tilbud