Pil til højre
5/5

5 stjerner ud fra 50+ anmeldelser

Algebehandling giver flotte fliser, tag, facade og murværk

Med en professionel algebehandling fra Nordic Stone Care bliver dine fliser, terrasse, facade eller tag pænt igen. Kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud.

Få et uforpligtende tilbud

  Hvilken service ønsker du tilbud på?


  Algebehandling beskytter og gør dit tag, facade og fliser pæne igen

  Dit hus bliver udsat for lidt af hvert, og det er svært at undgå, at der kommer en belægning af alger, mos og andet lav. En professionel algebehandling kan heldigvis afhjælpe problemet. Med en skånsom og miljøvenlig algefjerning bliver dit tag, facade, træterrasse og fliser som nye igen.

  Algebehandling af tag

  Hos NordicStoneCare er vi specialister i algebehandling af tag.

  Et pænt tag uden grågrønne belægninger ser bare bedre ud. Med en effektiv algefjerner til tag gør vi taget pænt at se på og er med til at forlænge dets levetid.

  Vi behandler altid dit tag så nænsomt som muligt. Uanset om det er lavet af tegl, eternit, skifer eller noget helt andet.

  Vi afrenser det skånsomt og behandler det herefter med et miljøvenligt og biologisk nedbrydeligt algemiddel.

  Sådan arbejder vi med professionel algefjerning

  NordicStoneCare er et algefjerner firma, der altid arbejder skånsomt og professionelt med algerens. Uanset om det drejer sig om algefjerner til tag, algefjerner til fliser eller algefjerner til murværk og facader. Når vi afrenser og udfører en algebehandling, foregår det således:

  Uanset om du har brug for at få renset murværk eller fliser, starter vi med en afrensning i vand. Vi benytter en højtryksrenser og justerer trykket og temperaturen, så den passer til materialerne og tykkelsen på belægningen.

  Næste trin er algefjernelsen. Vores godkendte algemiddel trænger dybt ind i alge- og mosbelægningen, som efter et stykke tid dør af sig selv. Algemidlet trænger dybere ind end vand. Derved sikrer vi os, at selv de mindste vækster bliver fjernet.

  Allerede efter et par timer kan du se effekten af algebehandlingen på fliser, træterrasse og facade.

  Ved en behandling af dit tag kan det tage længere tid. Her vil du i løbet af 14 dage til et halvt år få et tag, der ser ud som nyt.

  For at forebygge ophobningen af alger vil vi oftest foreslå, at dine fliser, tag og murværk bliver imprægneret. Imprægneringen beskytter og gør det sværere for alger og mos at slå rødder og på sigt udøve skade på din ejendom.

  Hvornår er det bedst at fjerne alger?

  Der findes som sådan ingen regel for, hvornår på året det er bedst at fjerne alger, og hvor ofte du skal gøre det. Det kan gøres året rundt.

  Mange fortrækker at gå forår og sommer i møde med en algefri terrasse. Derfor giver det god mening at få en algebehandling af træterrassen først på året, når vi er fri af frosten.

  Hvor ofte du bør få en professionel algerens af fliser og facade afhænger helt af temperament. Skal tag og murværk altid stå knivskarpt, kan du med fordel få foretaget algebehandling én til to gange om året. For eksempel forår og efterår.

  Hos os får du:

  Hvad koster en professionel algefjerning?

  Hvad en algebehandling koster, afhænger af flere parametre, men det er helt sikkert billigere, end du lige regner med.

  Hos Nordic Stone Care tager vi hensyn til dine individuelle behov, når vi beregner en pris på algebehandlingen. Det er altid i vores interesse at kunne tilbyde dig den bedste service og kvalitet til markedets bedste priser.

  Vi beregner derfor en fair pris ud fra flere parametre:

  Kontakt Nordic Stone Care allerede i dag, og overlad trygt algebehandlingen til os.

  Indhent et tilbud

   Hvilken service ønsker du tilbud på?