Algebehandling giver flotte fliser, tag, facade og murværk

Med en professionel algebehandling fra Nordic Stone Care bliver dine fliser, terrasse, facade eller tag pænt igen. Kontakt os allerede i dag, og få et godt tilbud.
Klik her og bestil et tilbud

Algebehandling beskytter og gør dit tag, facade og fliser pæne igen

Dit hus bliver udsat for lidt af hvert, og det er svært at undgå, at der kommer en belægning af alger, mos og andet lav. En professionel algebehandling kan heldigvis afhjælpe problemet. Med en skånsom og miljøvenlig algefjerning bliver dit tag, facade, træterrasse og fliser som nye igen. 

Hvorfor bør du fjerne alger på fliser og murværk?

Alger er de mikroskopiske grønne planter, som sammen med mos kan ses på fliser, hustage, murværk og træværk. Alger skal have næring og lys for at vokse, men du vil oftest opleve algevæksten på skyggefyldte områder. For meget sollys får nemlig algerne til at udtørre. Alger, der ikke fjernes, holder på fugten og gør det muligt, at vækster som mos og lav kan gro. 

I mange tilfælde er alge- og mosvæksten helt uskadelig. Men ofte volder for eksempel alger på murværk og fliser store problemer. Giver du algerne lov til at vokse, giver de næring til mosset, som slår rødder og kan forvolde skader i facader og på fliser. På samme måde kan algebelægninger på for eksempel træterrasser gøre underlaget glat og usikkert at gå på. 

Hos NordicStoneCare anbefaler vi altid algebehandling af træ, tag, mure og fliser. For uanset om der er en vedligeholdelsesmæssig grund eller ej til at foretage en algebehandling af tag eller facade, så ser det bare bedre ud, når den grønne belægning er væk.

%

Prismatch!

Prismatch, Ja tak!

På Fliserens, Algebehandling, Imprægnering og Fugesand!

Algebehandling af facade

Din bolig eller virksomheds facade er ofte det første, dine gæster eller kunder ser, når de kommer på besøg. Derfor har de fleste det også bedst med, at murværk og facade fremstår så pænt som muligt.

Her vil vi anbefale en behandling med algefjerner til murværk. En rens gør murværket rent, men en behandling mod alger trænger mere i dybden og fjerner de mikroskopiske vækster, så de ikke trænger længere ind i muren.

Algevækst kan på sigt lave små revner i overfladen. Her kan der trænge fugt ind, hvilket kan føre til fugtskader i huset. En god algerens af din facade er derfor med til at forebygge dette.

Algebehandling af fliser

Alger på fliser kan næsten ikke undgås. Særligt havefliser, som ligger i skygge, er udsat for flisepest, der er en fællesbetegnelse for det miks af alger, mos og lav, man typisk ser på sine fliser.

Det er altid en god idé at benytte en effektiv algefjerner til fliser, da algerne kan gøre dine fliser glatte og usikre at gå på. Dette er især et problem for træ, men også stenfliser kan blive glatte af kraftig algevækst. 

Med algerens til fliser trænger man dybere ned i fliserne, fjerner den algevækst, som højtryksrenseren ikke får fat i, og forebygger, at fliserne får frostskader. Læs mere om vores fliserens her

Algebehandling af tag

Hos NordicStoneCare er vi specialister i algebehandling af tag.

Et pænt tag uden grågrønne belægninger ser bare bedre ud. Med en effektiv algefjerner til tag gør vi taget pænt at se på og er med til at forlænge dets levetid.

Vi behandler altid dit tag så nænsomt som muligt. Uanset om det er lavet af tegl, eternit, skifer eller noget helt andet.

Vi afrenser det skånsomt og behandler det herefter med et miljøvenligt og biologisk nedbrydeligt algemiddel.

Sådan arbejder vi med professionel algefjerning

NordicStoneCare er et algefjerner firma, der altid arbejder skånsomt og professionelt med algerens. Uanset om det drejer sig om algefjerner til tag, algefjerner til fliser eller algefjerner til murværk og facader.

Når vi afrenser og udfører en algebehandling, foregår det således:

Trin 1: Rensning

Uanset om du har brug for at få renset murværk eller fliser, starter vi med en afrensning i vand. Vi benytter en højtryksrenser og justerer trykket og temperaturen, så den passer til materialerne og tykkelsen på belægningen.

Trin 2: Algebehandling

Næste trin er algefjernelsen. Vores godkendte algemiddel trænger dybt ind i alge- og mosbelægningen, som efter et stykke tid dør af sig selv. Algemidlet trænger dybere ind end vand. Derved sikrer vi os, at selv de mindste vækster bliver fjernet.

Allerede efter et par timer kan du se effekten af algebehandlingen på fliser, træterrasse og facade. 

Ved en behandling af dit tag kan det tage længere tid. Her vil du i løbet af 14 dage til et halvt år få et tag, der ser ud som nyt.

Trin 3: Imprægnering

For at forebygge ophobningen af alger vil vi oftest foreslå, at dine fliser, tag og murværk bliver imprægneret. Imprægneringen beskytter og gør det sværere for alger og mos at slå rødder og på sigt udøve skade på din ejendom.

Hvornår er det bedst at fjerne alger?

Der findes som sådan ingen regel for, hvornår på året det er bedst at fjerne alger, og hvor ofte du skal gøre det. Det kan gøres året rundt.

Mange fortrækker at gå forår og sommer i møde med en algefri terrasse. Derfor giver det god mening at få en algebehandling af træterrassen først på året, når vi er fri af frosten.

Hvor ofte du bør få en professionel algerens af fliser og facade afhænger helt af temperament. Skal tag og murværk altid stå knivskarpt, kan du med fordel få foretaget algebehandling én til to gange om året. For eksempel forår og efterår.

Hos os får du:

Godkendt Algemiddel “Neutralon”

Vi opsamler alt overskudsvæske fra taget og genbruger det til gavn for miljøet

Oprydning og kvalitetstjek

Hvad koster en professionel algefjerning?

Hvad en algebehandling koster, afhænger af flere parametre, men det er helt sikkert billigere, end du lige regner med.

Hos Nordic Stone Care tager vi hensyn til dine individuelle behov, når vi beregner en pris på algebehandlingen. Det er altid i vores interesse at kunne tilbyde dig den bedste service og kvalitet til markedets bedste priser.

Vi beregner derfor en fair pris ud fra flere parametre:

  • Størrelsen på området, der skal algebehandles
  • Typen af materiale
  • Hvor ofte vi skal behandle din ejendom
  • Omfanget af den belægning, der skal fjernes

Kontakt Nordic Stone Care allerede i dag, og overlad trygt algebehandlingen til os.

Få et uforpligtende tilbud

Hvilken service ønsker du tilbud på?

Jeg accepterer, at Nordic Stone Care kontakter mig om services/tilbud