Pil til højre
5/5

5 stjerner ud fra 50+ anmeldelser

Fliserens Taastrup

Få en professionel rensning af dine fliser som fjerner alger og mos, skånsomt og effektivt. Kontakt Nordic Stone Care i dag, og få et tilbud på fliserens

Få et uforpligtende tilbud

  Hvilken service ønsker du tilbud på?


  Fliserens i Taastrup

  Har du brug for fliserens i Taastrup? Så kan vi hos Nordic Stone Care hjælpe dig!

  Med tiden kan dine fliser blive triste og kedelige at se på. Det er helt naturligt og skyldes primært de danske vejrforhold, som desværre giver gode vækstbetingelser for både alger, mos og flisepest. Vejret kan vi ikke gøre så meget ved, men vi kan gøre rigtig meget ved de belægninger, som dine fliser måtte få. Ja, vi kan faktisk eliminere dem fuldstændig! Når vi renser dine fliser, fjerner vi nemlig alle belægninger og ukrudt, så dine fliser kommer til at fremstå, som var de helt nye. Og ikke nok med dét, så kan vi også beskytte dine fliser og gøre dem mere modstandsdygtige overfor fremtidige belægninger med en effektiv og grundig imprægnering.

  Udfyld formularen her på siden og få et gratis og uforpligtende tilbud på fliserens i Taastrup allerede i dag! Hvis du har spørgsmål, så tøv heller ikke med at kontakte os. 

  Miljøvenlig fliserensning i Taastrup

  Når vi renser dine fliser, gør vi det altid skånsomt og miljøvenligt. Vi bruger en professionel højtryksrenser til den indledende overfladrensning, men vi sørger altid for, ikke at bruge et højere tryk, end der er behov for. Det gør vi bl.a. for at sikre, at vi ikke beskadiger dine fliser, men også for ikke at bruge unødigt meget vand.

  Vi benytter desuden specialiserede rengøringsmidler, som er særligt udviklet til fliserens, og som er skånsomme for miljøet. For os handler det nemlig ikke kun om at passe godt på dine fliser, men også om at passe godt på vores allesammens miljø.

  Når du vælger os til at stå for din fliserensning, behøver du derfor ikke bekymre dig om, at der bliver brugt skrappe eller hårde kemikalier eller om rensningen går ud over dine flisers sundhed på sigt. Med mere end 10 års erfaring med fliserens, er vi eksperter, og vi ved, at grundig og effektiv fliserens ikke handler om kemi, men om erfaring, ekspertise og korrekt udstyr.

  Undgå dyre udskiftninger med effektiv fliserens i Taastrup

  Det er vigtigt at få renset dine fliser og holde dem i god stand. Ikke kun af æstetiske grunde, men også for at bevare deres levetid, sundhed og din sikkerhed. Fliser, som er fyldt med alger, har nemlig tendens til at blive utrolig glatte, hvilket kan udgøre en risiko for faldulykker. Derudover kan dine fliser tage permanent skade af alger, mos og andre belægninger, når disse hober sig op. Rødderne fra algerne trænger ind i små sprækker i fliserne og ødelægger dem indefra. I sidste ende kan det føre til, at flere eller alle dine fliser må udskiftes, hvilket hurtigt kan blive en dyr fornøjelse.

  I stedet synes vi, at du skal lade os om at vedligeholde og pleje dine fliser, ved at udføre en grundig fliserensning af dine fliser i Taastrup. Du sparer både tid og penge ved at lade os stå for vedligeholdelsen og så er du sikret at dine fliser altid er i tiptop stand, så du undgår dyre udskiftninger på sigt. Og så gør det selvfølgelig heller ikke noget, at dine fliser kommer til at fremstå skinnende rene som var de nye.

  Indhent et tilbud

   Hvilken service ønsker du tilbud på?