Pil til højre
5/5

5 stjerner ud fra 50+ anmeldelser

Fliserens Karlslunde

Få en professionel rensning af dine fliser som fjerner alger og mos, skånsomt og effektivt. Kontakt Nordic Stone Care i dag, og få et tilbud på fliserens i Karlslunde og omegn.

Få et uforpligtende tilbud

  Hvilken service ønsker du tilbud på?


  Fliserens i Karlslunde

  Har du brug for fliserens i Karlslunde? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Nordic Stone Care tilbyder vi professionel, effektiv og skånsom fliserens i Karlslunde og omegn til særdeles konkurrencedygtige priser.

  Vi tilbyder fliserensning af alle dine fliser, hvad end det er en terrasse, havegang, baggård, indkørsel eller noget helt andet. Vi giver dine triste og kedelige fliser nyt liv og med en afsluttende imprægnering sikrer vi at de holder sig sunde og modstandsdygtige i årene frem.

  Kontakt os hvis du ønsker en fliserens i Karlslunde – så udarbejder vi et gratis og helt uforpligtende tilbud til dig.

  Vi giver dine fliser nyt liv med en grundig fliserensning

  Kunne du tænke dig at få vejens flotteste fliser? Det kan vi hjælpe dig med! Vores komplette fliserens i Karlslunde består af 4 trin:

  Først og fremmest rengør vi dine fliser med vand, hvor vi fjerner alle belægninger, som fx mos, alger, ukrudt mm. Vi sørger selvfølgelig for, at det foregår så skånsomt som overhovedet muligt, for ikke at beskadige dine fliser. Derfor bruger vi altid et så lavt vandtryk, som muligt. Inden vi går i gang med rengøringen, vurderer vi selvfølgelig altid dine flisers nuværende tilstand, som rengøringen bliver foretaget på baggrund af.

  Herefter desinficerer vi dine fliser. Det gør vi for at være helt sikre på, at alle mikroorganismer er slået ned. Desinficeringen går lidt dybere ned i fliserne end overfladerensningen og sikrer at alt skidt og snavs, herunder alger og mos, bliver fjernet.

  Når vi er færdige med desinficeringen, er det tid til at imprægnere dine fliser. Vi anbefaler altid, at du får imprægneret fliserne efter vi har renset dem, for at beskytte dine fliser mod flisepest og andre belægninger i fremtiden. Imprægneringen vil gøre dine fliser mere modstandsdygtige og holde dem sunde i længere tid.Til sidst slutter af med et grundigt kvalitetstjek af dine fliser, hvor vi bl.a. tilfører ekstra sand til fugerne, da en del af sandet vil blive fjernet under selve rensningen. Desuden hæmmer fugesandet også mosvækst mellem fliserne.

  Inden vi kører kommer vi selvfølgelig altid gerne med gode råd og vejledning til, hvordan du vedligeholder dem.

  Få en gratis prøverens i Karlslunde

  Hos Nordic Stone Care tilbyder vi en gratis prøverens til alle vores kunder i Karlslunde, så du kan se effekten af vores behandling, inden du vælger at bestille en rens af dine fliser. Prøverensen er helt uforpligtende.

  Med base i Havdrup, kun ca. et kvarters kørsel fra Karlslunde, kommer vi gerne forbi og viser dig hvor flotte dine fliser kan blive. Vi er sikre på, at du næsten ikke vil tro dine egne øjne. Med mere end 10 års erfaring med rens af fliser er du sikret et resultat i absolut topkvalitet når du vælger os til at rense dine fliser.

  Er du klar til at bestille en fliserensning? Så tøv ikke med at kontakte os på tlf. 40 15 70 09 eller udfyld formularen her på siden, så vender vi tilbage med et skarpt tilbud på fliserens til dig!

  Indhent et tilbud

   Hvilken service ønsker du tilbud på?